Sponsoren

Wilt u ook, net zoals onderstaande bedrijven onderdeel uitmaken van Confusion 2015 ? Mail dan voor info naar info@confusionparty.nl

Sponsoren Confusion 2015!

 

hps3Podo Twente is een podotherapeutische praktijk met meerdere vestigingen in Hengelo en Deurningen, waar u zonder verwijzing terecht kunt met al uw klachten aan voeten, benen, knieën, heupen of rug. Vaak wordt helaas gedacht dat alleen voetklachten door de podotherapeut behandeld worden, maar ook de rest van ons lichaam kan klachten oplopen door een verkeerde stand of beweging van de voeten. De podotherapeuten van Podo Twente behandelen dus al uw klachten van een ingegroeide teennagel tot lage rugklachten! De behandeling vindt plaats in een multidisciplinaire setting zodat er snel en eenvoudig tezamen met andere specialisten als manueel-/fysiotherapeuten of uw pedicure wordt samengewerkt.
Voor een afspraak kunt u bellen met 074 – 277 11 10, of bezoekt u eenvoudig onze website www.podotwente.nl en laat uw gegevens achter en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

 

2. Calypso Facility - Voor al uw boekhoudingenCalypso is een boekhoudkantoor gevestigd in Hengelo. Wij helpen zzp’ers en MKB-organisaties met hun boekhouding. En geven antwoord op financiële en fiscale vragen. Bovendien zijn wij breed inzetbaar als tijdelijke werkkracht binnen uw organisatie op administratief gebied. Bij ons staat de klant centraal. Daarom hanteren wij vaste maandtarieven. U heeft dan direct inzicht in uw uitgaven en voorkomt verassingen achteraf. Zin in een kopje koffie? Kom langs op ons kantoor of neem contact op via 074 – 7 600 601.

 

naamloosMateriaalverhuur, hoogwerkers, steigers en klimmaterialen. Bouwplaats inrichting. Stroom- aggregaten en elektra. Grond-, weg- en waterbouw. Railmaterieel. Gereedschap.

 

 

Vunderink

 

 

Dé goedkoopste elektromaterialen webshop. Het vertrouwde adres voor: Groepenkasten, Schakelmateriaal, Draad, Kabel, Tussenmeters, Installatiemateriaal, Verlichting en Gereedschap. Wij verkopen alleen producten van goede kwaliteit.

 

Renebo-logo

 

 

Bouwbedrijf Renobo Hengelo is een veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in bouw, verbouw en renovatie in omgeving Hengelo, Enschede, Almelo.
Door de kennis en kunde wat betreft bouw, renovatie, installatie werkzaamheden en onderhoud binnen de deuren van Renobo te hebben, zijn wij als bedrijf zeer breed in ons aanbod en inzetbaarheid. Wij staan voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid en zetten daarvoor in ons werk een stapje extra voor u. Wij staan garant voor een nette werkomgeving en houden de communicatie graag helder en direct. Op deze manier zorgen wij dat niemand voor nare verrassingen komt te staan.

 

postel_tentenverhuur_logo

Sinds 1996 staat de naam Postel Tentenverhuur voor kwaliteit en service.Wij leveren diverse soorten en afmetingen tenten. De kenmerkende pagodetenten en feesttenten voor festivals, feesten en fairs en volledig geconditioneerde doorwerktenten voor alle seizoenen.Voor de aankleding van de tent hebben wij contacten met collega-bedrijven die dat prima voor u kunnen verzorgen. Denk daarbij aan verlichting – stoffering – meubilair – geluid – licht en toiletvoorzieningen.

 

saint_carbon_shiny

Safety Intelligence is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich voornamelijk bezig houdt met exclusieve beveiligingsdiensten.

Ons streven is naar kwaliteit boven kwantiteit. Daarom staan bij Safety Intelligence de aspecten: representativiteit, klantvriendelijkheid en effectief optreden hoog in het vaandel.

Wij leveren dan ook maatwerk, door middel van uw voorkeuren en wensen zo goed mogelijk te behartigen. Ook onderhoudt Safety Intelligence nauwe banden met de politie, om de samenwerking te optimaliseren.

 

Professioneel Licht en geluidvoor Presentatie & Show. C&S Licht en Geluid is specialist op het gebied van professionele audio, verlichting , beeld en presentatietechniek.

 

hvtHoreca Verhuur Twente verzorgt feesten en bedrijfsevenementen in Haaksbergenen omgeving. Of u nu een statafel wilt huren of een compleet ingerichte partytent voor 1000 personen, wij bieden u een ongekende service. Bij Horeca Verhuur Twente willen we van alle evenementen een doorslaand succes maken. Bekijk ons assortiment op de website, en als we u ergens mee van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Logoda1Direct Administraties, het administratiekantoor voor MKB

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Twente die meer doet voor haar klanten? Een betrouwbare boekhouder en belastingadviseur die staat voor een goede kwaliteit, een persoonlijke benadering en die zeker niet duur is? Dan is Direct Administraties het administratiekantoor waar u naar zoekt.

 

Print

Montagebedrijf gespecialiseerd in kunsthof kozijnen, dakkapellen en gevelbekleding!

 

 

 

 

 

fish-worldFishworld Spies, uw speciaalzaak voor aquarium en vijver.

Fishworld Spies heeft een compleet assortiment voor vijver, aquarium zoet en zout. Ook doen wij aanleg en periodiek onderhoud van uw aquarium of vijver.

Sinds 12 december zijn wij geopend in onze nieuwe zaak aan de industriestraat 20  te Borne (300 mtr van de huidige locatie). Op deze locatie zijn wij beter in staat om met name onze aquarium vissen (zoet en zout) en onze koralen te huisvesten.

 

All-in logo reclame

 

All-in brandbeveiliging, is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het controleren, onderhouden en leveren van kleine brandblusmiddelen. Onder deze kleine brandblusmiddelen verstaan wij brandslanghaspels en brandblusapparaten.

 

Bloemen, planten, potten en interieurartikelen. In een moderne winkel van meer dan 700 m² aan de Deurningerstraat in Hengelo,
presenteren wij u bloemen, planten, potten en interieurartikelen.

 

logo

Opgericht in 1973 te Hengelo (O.), bouwt Droste al meer dan 40 jaar aan de toekomst. Met onze drie zelfstandige bedrijven Aannemingsbedrijf Droste, Droste Kleinbouw en Droste Vastgoedontwikkeling, sinds 1 juli 2001 iso-9001 gecertificeerd, ligt er een solide fundament voor activiteiten op het gebied van projectontwikkeling, utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie, verbouw, onderhoud en beheer.

 

Ontwerp, fotografie en vormgeving Confusion!

 

LOGO-BoddemanHet alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar’, dat is de missie van Albert Heijn. Het is eigenlijk precies wat de oprichter van ons bedrijf voor ogen had. Op strooibiljetjes liet hij de volgende tekst drukken: ‘Prima Kwaliteit, Groote Omzet, Kleine Winst. Arm en Rijk kunnen bij mij hun inkopen doen.’ Naast bijzondere producten en acties, zijn we óók een betaalbare winkel voor de alledaagse boodschappen. Dat onderstrepen we met onze missie.

 

VK_VOOR_3_-page-001 In de loop der jaren is Visionflex Reclame uit Hengelo uitgegroeid tot een volwaardig en professioneel full-service reclamebedrijf dat gespecialiseerd is in het vormgeven, produceren en monteren van écht alle soorten en maten Binnenreclame en Buitenreclame, Drukwerk, Bedrijfskleding en Premiums voor het bedrijfsleven, (semi)overheid en de particuliere markt.